Redőny

A külső árnyékolók legismertebb és legelterjedtebb típusa, amely kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonsága mellett mechanikai védelmet is nyújt.

Óv a csapadéktól és széltől. A redőny lamellái légkamrás műanyag, ill. polimetán habbal hőszigetelt, kétszer beégetett lakkozással felületkezelt alumínium profilból vagy a napjainkban ismét teret hódító fából (borovi fenyő, trópusi fa) készülnek. Minden stílushoz illő színválasztékban elérhető.

A redőny típusok közül a külsőtokos redőny utólag is bármikor felszerelhető. A többi redőnytípust – többek között a hely kialakítása miatt – már a tervezés során érdemes kiválasztani. Ilyen: a vakolható tokos redőny, a nyílászáróra építhető műanyag-, ill. a fa tokszerkezetű redőny, valamint az áthidaló szerepét is betöltő redőnyszekrény.

Mindegyik redőnytípus meggátolja a hőhíd keletkezését, gondoskodik az optimális hő- és hangszigetelésről.

Redőny

Redőny

A külső árnyékolók legismertebb és legelterjedtebb típusa.

Megoldható, hogy vakolás után a redőnytok már nem látható. Kérhetők a tokba épített, a redőnytől függetlenül működtethető üvegszálas mobil szúnyoghálóval.

A redőny működtethető zsinóros vagy gurtnis felcsévélővel és elektromos hajtással (falikapcsolóval, távirányítóval, okosház vezérlővel).

Referenciáinkból


szajkó árnyékolástechnika

Minőség, kedvező ár...