Termékek

Célunk, hogy az egyszerűtől a luxusig minden érdeklődő megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb árnyékolót.

Belső árnyékolás

Ebben a kategóriában olyan termékeket talál, melyek az árnyékolás vagy sötétítés funkcióján kívül dekorációként is kedvelt elemek.

Homlokzat árnyékolás

Lakóházak vagy irodaépületek homlokzatának függőleges árnyékolását biztosítja a közismert redőny, a Soltis szövettel készült napháló, az alumínium zsalúzia, a ponyvás ablaknapellenző vagy éppen a fix lamellás árnyékolás.

Szúnyogháló

Elengedhetetlen része a lakásnak, ha valóban élvezni szeretnénk a szellőztetéskor beáramló friss kinti levegőt - nemkívánatos ízeltlábúak nélkül. Tudja, hogy egy erkély- vagy teraszajtóra hányféle szúnyogháló megoldásunk van?

Terasz árnyékolás

Ha a napos és nyitott teraszt árnyékosabbá, meghittebbé szeretnénk alakítani, akkor a napellenzők, függőleges árnyékolók, napvitorlák, pergolák lesznek a segítségünkre. Igény esetén akár tolóüveges megoldással is zárhatjuk a teraszt.

Nyílászárók

Ebben a kategóriában belső nyílászáróként a helytakarékos harmonikaajtót ajánljuk, külső nyílászáróként pedig a garázskapukat, redőnykapukat.

Kiegészítő termékek

Ez a kategória főként a kényelemről szól. A legtöbb árnyékolószerkezet - legyen külső vagy belső - motorizálható, ezáltal a nehezen hozzáférhető helyeken sem kell lemondanunk róluk. Érdemes automatizálni a nehéz szerkezeteket is.