magyar magyar deutsch deutsch
Kezdőlap Oldaltérkép Kapcsolatfelvétel
ONLINE AJÁNLATKÉRÉS TERMÉKEK ÚJDONSÁGOK AKCIÓK PARTNEREK REFERENCIÁK ELÉRHETŐSÉG
KÜLSŐ ZSALUZIÁK
A külső zsaluziák ideálisan ötvözik egy termékben a betekintés, a vakító napfény és a Nap hősugárzása elleni védelmet.
SÁVROLÓ
Elegáns és praktikus árnyékolást kínál lakások és irodák árnyékolására. Az átlátszó és sötétítő sávok futnak egymás mögött, ezáltal szabályozható
FIXSCREEN
Exkluzív Külső Textil Árnyékolás
A FIXSCREEN szélálló árnyékolók 3 méretben rendelhetők: FIXSCREEN 85 - 100 - 150 termékcsalád
NAPVITORLA
Egy pillekönnyű textilből készülő egyedi exkluzív árnyékoló. Ott is alkalmazható ahol a pergola vagy a napellenző már nem szerelhető.
NAPELLENZŐ
ABLAK / BALKON NAPELLENZŐK
BÚRAERNYŐ
TERASZ / TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓK
PERGOLA
REDŐNY
ZSALÚZIA
NAPFÉNYZALU
GALÉRIA
SZÚNYOGHÁLÓ
NAPVITORLÁK
FIXSCREEN
SZALAGFÜGGÖNY
RELUXA
ROLETTA
PLISSZÉ
HŐ- ÉS FÉNYVÉDŐ FÓLIA
SÁVROLÓK
GARÁZSKAPU
HARMONIKAAJTÓ
Szajkó Árnyékolástechnika
8200 Veszprém Erdész út 22.
Tel.: +36 (88) 329-617 | +36 (20) 933 5053
E-mail: kereskedelem@szajkoarnyekolas.hu
GPS: N47°13'33' | E016°38'50'

SZÚNYOGHÁLÓ

A szúnyogháló ma már szinte nélkülözhetetlen eleme minden lakásnak, nyaralónak, munkahelynek.

Hatékony védelem a szúnyogok és rovarok ellen. Meggátolja továbbá a levegőben szálló falevelek, szőrszálak, szöszök, tollak, továbbá a nyárfa és fűzfa pehelyvirágjának helyiségbe jutását is.


FIX KERETES SZÚNYOGHÁLÓ
Elsősorban kisebb ablakok rovarok elleni védelmére használjuk, ahol nincs szükség a rolós szúnyogháló felszerelésére.
A szúnyogháló keret műanyag vagy színterezett préselt alumínium profilból készül. A szúnyogháló szövet világos szürke (antracit) színű UV-álló üvegszálas háló, amely a keretprofilba gumikéderrel van rögzítve, így meghibásodás esetén a szúnyogháló könnyen javítható.
Vannak olyan típusok, amelyek acél fülekkel vagy mágnessel könnyen rögzíthetőek a nyílászáró keretéhez.
A szúnyogháló műanyag keretanyaga alapáron fehér vagy barna, felár ellenében három féle famintázattal rendelhető.
Az alumínium keret alapáron fehér vagy barna, felár ellenében több féle festett vagy fóliázott famintázattal, valamint a RAL színkártya színeiben rendelhető.
PLISZÉ SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓ
Közkedvelt szúnyogháló típus.
Az UV-álló háló mind csukott, mind nyitott helyzetben harmonikaszerű állapotban van. Az alsó és felső vezetősínnek köszönhetően rendkívül stabil. A pliszé szúnyogháló ajtó könnyedén mozgatható, nyitás és zárás közben bárhol megállítható.
Ez a szúnyogháló típus megfelelő modellek összekapcsolásával igen nagy felületekre – nagyméretű ajtókra, teraszajtókra, télikertekre – alkalmazható.
A szúnyogháló szerkezete alapáron fehér vagy barna. Felár ellenében kérhető aranytölgyl és többféle fóliázott fa mintázattal, valamint a RAL színkártya színeiben.
ROLÓS SZÚNYOGHÁLÓ ABLAKRA
Elterjed, közkedvelt szúnyogháló típus.
A rolós szúnyogháló porfestett extrudált alumínium szerkezettel, UV-stabil világosszürke (antracit) színű üvegszálas szövettel készül. A 45 x 45 mm-es alumínium védőtokban lévő alumínium tengely és az abban elhelyezett rugós szerkezet biztosítja a háló függőleges (le-fel) irányú folyamatos mozgatását és annak állandó feszességét.
A szúnyogháló tokból lehúzott háló az ablak alján elhelyezett un. akasztóprofilba illesztve könnyen rögzíthető.
A szúnyogháló tok formája ötszögletű vagy alul ívelt lehet.
A 32 x 20 mm-es alumínium oldalvezető sín mindkét oldalában elhelyezett kefebetétek résmentes illeszkedést biztosítanak.
Maximális méret: 160 x 180 cm
A szúnyogháló szerkezete alapáron fehér vagy barna. Felár ellenében kérhető aranytölgy mintázattal, világos és sötét, illetve mahagóni fa erezettel, valamint a RAL színkártya színeiben.
ROLÓS SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓRA
Elterjedt, közkedvelt szúnyogháló típus.
A rolós szúnyogháló porfestett extrudált alumínium szerkezettel, UV-stabil világosszürke (antracit) színű üvegszálas szövettel készül. A 45 x 45 mm-es alumínium védőtokban lévő alumínium tengely és az abban elhelyezett rugós szerkezet biztosítja a háló vízszintes, oldalirányú folyamatos mozgatását és annak állandó feszességét.
Az ajtó függőleges oldalára szerelhető szúnyogháló tok formája ötszögletű, vagy oldalt ívelt.
A 32 x 20 mm-es alumínium oldalvezető sín mindkét oldalában elhelyezett kefebetétek résmentes illeszkedést biztosítanak.
A szúnyogháló működtetésekor a védőtokból oldalirányban kihúzott hálót az ajtó ellenkező oldalán elhelyezett mágneses fogadóprofillal rögzítjük.
Maximális méret: 120 x 250 cm
Nagyobb ajtóknál a kétszárnyú kivitelt ajánljuk.
Ennél a szúnyogháló típusnál az egyik szárny a kívánt helyen reteszekkel alul-felül rögzíthető, majd a mágnescsíkok egymáshoz illesztésével zárjuk a két szárnyat.
A szúnyogháló szerkezete alapáron fehér vagy barna. Felár ellenében kérhető aranytölgy mintázattal, világos és sötét, illetve mahagóni fa erezettel, valamint a RAL színkártya színeiben.
SZÚNYOGHÁLÓ NYÍLÓAJTÓ
Népszerű, stabil szúnyogháló típus.
A szúnyogháló szinterezett alumínium szerkezettel, UV-stabil világosszürke (antracit) színű üvegszál hálóval készül. A háló a keretprofilba gumikéderrel van rögzítve, így rongálódás esetén a háló könnyen cserélhető.
A nyíló szárnyat – amelyben merevítő profil van elhelyezve – rugós zsanérral rögzítjük. A rugós zsanér biztosítja az ajtó záródását. Dupla szárnyas kivitel esetén, akár 250 cm-es szélességben is alkalmazható.
A szúnyogháló szerkezete alapáron fehér vagy barna. Felár ellenében kérhető aranytölgy mintázattal, világos és sötét fa erezettel, valamint a RAL színkártya színeiben.
SZÚNYOGHÁLÓ TETŐABLAKRA
A szúnyogháló porfestett extrudált alumínium szerkezettel, UV-álló világosszürke (antracit) színű üvegszál szövettel készül. A 45 x 45 mm-es alumínium védőtokban lévő alumínium tengely és az abban elhelyezett rugós szerkezet biztosítja a háló függőleges (le-fel) irányú folyamatos mozgatását és annak állandó feszességét.
A szúnyogháló tok formája ötszögletű vagy alul ívelt.
A 32 x 20 mm-es alumínium oldalvezető sín mindkét oldalában elhelyezett kefebetétek résmentes záródást biztosítanak.
Belülről a ferde tetősík falfelületre szereljük.
A felszerelt szúnyogháló előtt a tetőablak vízszintes állásba állítható, biztosítva a levegő szabad áramlását.
A szúnyogháló szerkezete alapáron fehér vagy barna. Felár ellenében kérhető aranytölgy és többféle fa mintázattal, valamint a RAL színkártya színeiben.
SZÚNYOGHÁLÓ TOLÓAJTÓ
Ez a szúnyogháló típus ideális megoldás ott, ahol nincs elég hely szúnyogháló nyílóajtó használatára. 
 
BEMUTATKOZÁS | TERMÉKEK | ÚJDONSÁGOK | AKCIÓK | PARTNEREK | REFERENCIÁK | ELÉRHETŐSÉG
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Szajkó Árnyékolástechnika. Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu