magyar magyar deutsch deutsch
Kezdőlap Oldaltérkép Kapcsolatfelvétel
ONLINE AJÁNLATKÉRÉS TERMÉKEK ÚJDONSÁGOK AKCIÓK PARTNEREK REFERENCIÁK ELÉRHETŐSÉG
SÁVROLÓ
Elegáns és praktikus árnyékolást kínál lakások és irodák árnyékolására. Az átlátszó és sötétítő sávok futnak egymás mögött, ezáltal szabályozható
NAPVITORLA
Egy pillekönnyű textilből készülő egyedi exkluzív árnyékoló. Ott is alkalmazható ahol a pergola vagy a napellenző már nem szerelhető.
KÜLSŐ ZSALUZIÁK
A külső zsaluziák ideálisan ötvözik egy termékben a betekintés, a vakító napfény és a Nap hősugárzása elleni védelmet.
FIXSCREEN
Exkluzív Külső Textil Árnyékolás
A FIXSCREEN szélálló árnyékolók 3 méretben rendelhetők: FIXSCREEN 85 - 100 - 150 termékcsalád
NAPELLENZŐ
ABLAK / BALKON NAPELLENZŐK
BÚRAERNYŐ
TERASZ / TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓK
PERGOLA
REDŐNY
ZSALÚZIA
NAPFÉNYZALU
GALÉRIA
SZÚNYOGHÁLÓ
NAPVITORLÁK
FIXSCREEN
SZALAGFÜGGÖNY
RELUXA
ROLETTA
PLISSZÉ
HŐ- ÉS FÉNYVÉDŐ FÓLIA
SÁVROLÓK
GARÁZSKAPU
HARMONIKAAJTÓ
Szajkó Árnyékolástechnika
8200 Veszprém Erdész út 22.
Tel.: +36 (88) 329-617 | +36 (20) 933 5053
E-mail: kereskedelem@szajkoarnyekolas.hu
GPS: N47°13'33' | E016°38'50'

SZÚNYOGHÁLÓ

A szúnyogháló ma már szinte nélkülözhetetlen eleme minden lakásnak, nyaralónak, munkahelynek.

Hatékony védelem a szúnyogok és rovarok ellen. Meggátolja továbbá a levegőben szálló falevelek, szőrszálak, szöszök, tollak, továbbá a nyárfa és fűzfa pehelyvirágjának helyiségbe jutását is.


FIX KERETES SZÚNYOGHÁLÓ
Elsősorban kisebb ablakok rovarok elleni védelmére használjuk, ahol nincs szükség a rolós szúnyogháló felszerelésére.
A szúnyogháló keret műanyag vagy színterezett préselt alumínium profilból készül. A szúnyogháló szövet világos szürke (antracit) színű UV-álló üvegszálas háló, amely a keretprofilba gumikéderrel van rögzítve, így meghibásodás esetén a szúnyogháló könnyen javítható.
Vannak olyan típusok, amelyek acél fülekkel vagy mágnessel könnyen rögzíthetőek a nyílászáró keretéhez.
A szúnyogháló műanyag keretanyaga alapáron fehér vagy barna, felár ellenében három féle famintázattal rendelhető.
Az alumínium keret alapáron fehér vagy barna, felár ellenében több féle festett vagy fóliázott famintázattal, valamint a RAL színkártya színeiben rendelhető.
PLISZÉ SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓ
Közkedvelt szúnyogháló típus.
Az UV-álló háló mind csukott, mind nyitott helyzetben harmonikaszerű állapotban van. Az alsó és felső vezetősínnek köszönhetően rendkívül stabil. A pliszé szúnyogháló ajtó könnyedén mozgatható, nyitás és zárás közben bárhol megállítható.
Ez a szúnyogháló típus megfelelő modellek összekapcsolásával igen nagy felületekre – nagyméretű ajtókra, teraszajtókra, télikertekre – alkalmazható.
A szúnyogháló szerkezete alapáron fehér vagy barna. Felár ellenében kérhető aranytölgyl és többféle fóliázott fa mintázattal, valamint a RAL színkártya színeiben.
ROLÓS SZÚNYOGHÁLÓ ABLAKRA
Elterjed, közkedvelt szúnyogháló típus.
A rolós szúnyogháló porfestett extrudált alumínium szerkezettel, UV-stabil világosszürke (antracit) színű üvegszálas szövettel készül. A 45 x 45 mm-es alumínium védőtokban lévő alumínium tengely és az abban elhelyezett rugós szerkezet biztosítja a háló függőleges (le-fel) irányú folyamatos mozgatását és annak állandó feszességét.
A szúnyogháló tokból lehúzott háló az ablak alján elhelyezett un. akasztóprofilba illesztve könnyen rögzíthető.
A szúnyogháló tok formája ötszögletű vagy alul ívelt lehet.
A 32 x 20 mm-es alumínium oldalvezető sín mindkét oldalában elhelyezett kefebetétek résmentes illeszkedést biztosítanak.
Maximális méret: 160 x 180 cm
A szúnyogháló szerkezete alapáron fehér vagy barna. Felár ellenében kérhető aranytölgy mintázattal, világos és sötét, illetve mahagóni fa erezettel, valamint a RAL színkártya színeiben.
ROLÓS SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓRA
Elterjedt, közkedvelt szúnyogháló típus.
A rolós szúnyogháló porfestett extrudált alumínium szerkezettel, UV-stabil világosszürke (antracit) színű üvegszálas szövettel készül. A 45 x 45 mm-es alumínium védőtokban lévő alumínium tengely és az abban elhelyezett rugós szerkezet biztosítja a háló vízszintes, oldalirányú folyamatos mozgatását és annak állandó feszességét.
Az ajtó függőleges oldalára szerelhető szúnyogháló tok formája ötszögletű, vagy oldalt ívelt.
A 32 x 20 mm-es alumínium oldalvezető sín mindkét oldalában elhelyezett kefebetétek résmentes illeszkedést biztosítanak.
A szúnyogháló működtetésekor a védőtokból oldalirányban kihúzott hálót az ajtó ellenkező oldalán elhelyezett mágneses fogadóprofillal rögzítjük.
Maximális méret: 120 x 250 cm
Nagyobb ajtóknál a kétszárnyú kivitelt ajánljuk.
Ennél a szúnyogháló típusnál az egyik szárny a kívánt helyen reteszekkel alul-felül rögzíthető, majd a mágnescsíkok egymáshoz illesztésével zárjuk a két szárnyat.
A szúnyogháló szerkezete alapáron fehér vagy barna. Felár ellenében kérhető aranytölgy mintázattal, világos és sötét, illetve mahagóni fa erezettel, valamint a RAL színkártya színeiben.
SZÚNYOGHÁLÓ NYÍLÓAJTÓ
Népszerű, stabil szúnyogháló típus.
A szúnyogháló szinterezett alumínium szerkezettel, UV-stabil világosszürke (antracit) színű üvegszál hálóval készül. A háló a keretprofilba gumikéderrel van rögzítve, így rongálódás esetén a háló könnyen cserélhető.
A nyíló szárnyat – amelyben merevítő profil van elhelyezve – rugós zsanérral rögzítjük. A rugós zsanér biztosítja az ajtó záródását. Dupla szárnyas kivitel esetén, akár 250 cm-es szélességben is alkalmazható.
A szúnyogháló szerkezete alapáron fehér vagy barna. Felár ellenében kérhető aranytölgy mintázattal, világos és sötét fa erezettel, valamint a RAL színkártya színeiben.
SZÚNYOGHÁLÓ TETŐABLAKRA
A szúnyogháló porfestett extrudált alumínium szerkezettel, UV-álló világosszürke (antracit) színű üvegszál szövettel készül. A 45 x 45 mm-es alumínium védőtokban lévő alumínium tengely és az abban elhelyezett rugós szerkezet biztosítja a háló függőleges (le-fel) irányú folyamatos mozgatását és annak állandó feszességét.
A szúnyogháló tok formája ötszögletű vagy alul ívelt.
A 32 x 20 mm-es alumínium oldalvezető sín mindkét oldalában elhelyezett kefebetétek résmentes záródást biztosítanak.
Belülről a ferde tetősík falfelületre szereljük.
A felszerelt szúnyogháló előtt a tetőablak vízszintes állásba állítható, biztosítva a levegő szabad áramlását.
A szúnyogháló szerkezete alapáron fehér vagy barna. Felár ellenében kérhető aranytölgy és többféle fa mintázattal, valamint a RAL színkártya színeiben.
SZÚNYOGHÁLÓ TOLÓAJTÓ
Ez a szúnyogháló típus ideális megoldás ott, ahol nincs elég hely szúnyogháló nyílóajtó használatára. 
 
BEMUTATKOZÁS | TERMÉKEK | ÚJDONSÁGOK | AKCIÓK | PARTNEREK | REFERENCIÁK | ELÉRHETŐSÉG
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Szajkó Árnyékolástechnika. Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu