magyar magyar deutsch deutsch
Kezdőlap Oldaltérkép Kapcsolatfelvétel
ONLINE AJÁNLATKÉRÉS TERMÉKEK ÚJDONSÁGOK AKCIÓK PARTNEREK REFERENCIÁK ELÉRHETŐSÉG
NAPVITORLA
Egy pillekönnyű textilből készülő egyedi exkluzív árnyékoló. Ott is alkalmazható ahol a pergola vagy a napellenző már nem szerelhető.
FIXSCREEN
Exkluzív Külső Textil Árnyékolás
A FIXSCREEN szélálló árnyékolók 3 méretben rendelhetők: FIXSCREEN 85 - 100 - 150 termékcsalád
SÁVROLÓ
Elegáns és praktikus árnyékolást kínál lakások és irodák árnyékolására. Az átlátszó és sötétítő sávok futnak egymás mögött, ezáltal szabályozható
KÜLSŐ ZSALUZIÁK
A külső zsaluziák ideálisan ötvözik egy termékben a betekintés, a vakító napfény és a Nap hősugárzása elleni védelmet.
NAPELLENZŐ
ABLAK / BALKON NAPELLENZŐK
BÚRAERNYŐ
TERASZ / TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓK
PERGOLA
REDŐNY
ZSALÚZIA
NAPFÉNYZALU
GALÉRIA
SZÚNYOGHÁLÓ
NAPVITORLÁK
FIXSCREEN
SZALAGFÜGGÖNY
RELUXA
ROLETTA
PLISSZÉ
HŐ- ÉS FÉNYVÉDŐ FÓLIA
SÁVROLÓK
GARÁZSKAPU
HARMONIKAAJTÓ
Szajkó Árnyékolástechnika
8200 Veszprém Erdész út 22.
Tel.: +36 (88) 329-617 | +36 (20) 933 5053
E-mail: kereskedelem@szajkoarnyekolas.hu
GPS: N47°13'33' | E016°38'50'

NAPVITORLÁK

Egy pillekönnyű textilből készülő egyedi exkluzív árnyékoló. Ott is alkalmazható ahol a pergola vagy a napellenző már nem szerelhető. A nap járásának megfelelően célszerűen elhelyezhető, a sarokpontokon megfeszített fix vagy állítható textilárnyékoló.

A napvitorla 100% HDPE nagy nyomású poliészter elemei szálakból hurkolt mikrohézagos SHADENET textilia, amely 85-95% - ban véd az UV-sugárzástól. A napvitorla elegánsan, könnyedén feszül, apróhézagos szövése révén a szélterhelést kiválóan bírja, annak egy részét átengedi. A fix napvitorlák elsősorban hurkolt, mikrohézagos hálóból készülnek, mivel az esővíz lefolyik róla, vagy átcsöpög, a szél pedig átfúj rajta, nem tépi le.

Az egyedi ívesen szabott oldalak és a homorú ívekbe varrt hevederszalagok biztosítják a jobb feszíthetőséget. A napvitorla sarkai textilfeszítőkkel az épületek homlokzatához, szarufához, pergolához vagy oszlopokhoz egyedi konzolokkal rögzíthető.

Comfort napvitorla
Épületek taraszára valamint zárt udvarok árnyékolására alkalmazható. Oszlopok biztosítják a három vagy négyszögletű napvitorlák külső sarokpontjainak magassági helyzetének beállítását, feltekerhető egy acél csőtengelyre kézi hajtókar segítségével.
Fix napvitorla
Különlegesen sok területen használható, gyorsan felállítható és leszerelhető árnyékoló. Az árnyékoló textiliát fixen (flexibilisen) rögzíthetjük a kiválasztott pontokhoz, homlokzathoz, szarufához, oszlopokhoz figyelembe véve a napsugarak érkezési irányát.
Sarkait más-más magassági pontokon rögzíthetjük.
Mozgatható napvitorla
Hasonlóan a napellenzőkhöz ezen megoldás is alkalmas az árnyékoló textília ki és feltekerésére. A napvitorla fő egysége a tartóoszlop amely natúr eloxált profilból vagy fából készül. A sarokpontok megerősítése céljából acélkarikák vannak varrva a feszítőhevederbe. A napsütés irányától függően a sarokpontok megadásának változtatásával állítható be.
Party napvitorla
Nyitott teraszok, kerthelyiségek árnyékolására ajánlott. Oszlopok biztosítják a sarokpontok beállítását. Az épület falán levő rögzítés fix vagy állítható magasságú is lehet. Könnyen bontható szerkezet.
Royal napvitorla
Ez a típus a legkülönlegesebb és egyben a leglátványosabb napvitorla. A sarokpontokban oszlopok biztosítják az átló mentén acél csőtengelyre feltekerhető textília feltekerését, valamint a magasság beállítását. A feltekerés kézi hajtókar segítségével történik. 
 
BEMUTATKOZÁS | TERMÉKEK | ÚJDONSÁGOK | AKCIÓK | PARTNEREK | REFERENCIÁK | ELÉRHETŐSÉG
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Szajkó Árnyékolástechnika. Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu